۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۴

امارات به کمربند سیارکی فضاپیما می فرستد

امارات به کمربند سیارکی فضاپیما می فرستد

پس از موفقیت نخستین ماموریت سازمان فضایی امارات متحده عربی به مریخ، این سازمان اکنون یک هدف بلندپروازانه برای سفر به کمربند سیارکی منظومه شمسی در نظر گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، سازمان فضایی امارات متحده عربی در یک بیانیه رسمی ماموریت امارات به کمربند سیارکی را اعلام کرد. فضاپیمای این ماموریت MBR Explorer نام دارد و در ۲۰۲۸ میلادی به فضا پرتاب می شود.

امارات تصمیم دارد در این ماموریت ۷ سیارک را بررسی و روی یک سنگ فضایی نادر سرخ رنگ به نام «یاستیتیا»(Justitia) فرود بیاید.

MBR Explorer در ۲۰۳۰ میلادی به نخستین سیارک هدف خود می رسد. این ابزار برای رفتن به کمربند سیارکی یک مانور «کمک گرانشی» در اطراف ونوس، زمین و مریخ انجام می دهد تا سرعتش بیشتر شود و در مصرف سوخت صرفه جویی کند.

کاوشگر امارتی از کنار ۶ سیارک به نام های وستروالد(۱۰۲۵۴)، کایمیرا(۶۲۳)، راک باکس(۱۳۲۹۴)، ۲۰۰۰VA۲۸(۸۸۰۵۵) و۱۹۹۸ RC۷۶ و همچنین ۱۹۹۹ SG۶ می گذرد.

فضاپیما پس از گذر از کنار این صخره های فضایی روی هفتمین سیارک یا همان یاستیتیا در ۲۰۳۴ میلادی فرود می آید. این سیارک در سال ۱۸۷ میلادی کشف شده و یکی از بزرگترین سنگ های آسمانی نزدیک زمین است که در کمربند سیارکی قرار دارد. رنگ سیارک نیز قرمز عجیبی است که نشان می دهد احتمالا حاوی مواد لازم برای تشکیل حیات است.

روی این ابزار فضایی دوربین با وضوح بالا، دوربین مادون سرخ گرمایی، طیف سنج برای طول موج میانی و یک طیف سنج مادون سرخ نصب می شوند تا ترکیبات و ساختار سیارک ها را بررسی کنند.

کد خبر 5797165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha